Salata cu pastrav afumat si ou fiert

de danakarin in Pastrav, 21 Dec 2013 | 6519 vizualizari

 

O salata consistenta si usor de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 fire de ceapa verde sau o ceapa mica
  • 100 g de salata de toamna, valeriana
  • 3 oua
  • 4 ciuperci champignon
  • 4 rosii cherry
  • 100 g de fileu de pastrav afumat
  • o lingura de mustar
  • 2 linguri de aceto bianco
  • 3 linguri de ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • o lingurita de fulgi de migdale prajite.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat si ou fiert:

Spalam si scurgem bine frunzele de salata. Eu folosesc cu drag centrifuga pentru salata. 

Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. curatam morcovii, ceapa si le taiem felii impreuna cu ciupercile.spalam, taiem in sferturi rosiile. Intr-o lingura de ulei de masline calim morcovii usor, adaugam ciupercile si lasam sa se prajeasca un pic. Saram, piperam. Din mustar, restul de ulei si "aceto bianco" facem un sos pe care il amestecam partial cu salata, partial cu morcovii si ciupercile.

Asezam intr-o salatiera salata, legumele, adaugam ceapa ouale, rosiile si bucatele de pastrav afumat si fulgii de migdale. 

TIPS-URI

1

Nu stiu exact cum se cheama aceasta salata, care seamana un pic cu spanacul. Denumirea neteasca este " feldsalat" si denumirea stiintifica, zicz Wikipaedia, este Valerianella .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat si ou fiert" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

danakarin 1

21.12.2013, 17:05

De atatea cuparaturi, spalat geamuri si alte alea nici nu am vazut aprecierile voastre,. Va multzumesc tuturor si fiecaruia in parte! Si ma bucur ca am companie la curatenie...

Micutza Luana 1

21.12.2013, 17:51

ce bine arata yami

robert_b 1

15.07.2014, 21:19

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos